Kamperen en Bourgondisch genieten

Vergaderen, presenteren en meer!

Bij De Spekdonken kunt u ook terecht voor zakelijke doeleinden. Zo beschikken wij op de eerste etage over een ruime vergaderruimte. De vergaderruimte is van alle gemakken voorzien. Tevens heeft u de mogelijkheid om het te combineren met een heerlijke bedrijfslunch / borrel. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust een contact met ons op.

Boerderijterras

Geniet van de meest heerlijke gerechten en drankjes op ons boerderijterras. Tevens hebben wij een mogelijkheid om binnen te vertoeven

Fietsen in de kempen

Tal van fietsroutes. Spreek ons gerust aan voor advies. Tevens hebben wij diverse fietsroutes voor u.

Unieke camperplaats

Door het kleinschalige karakter van de camperplaats en de boerderij kunt u het hele jaar door genieten van echte Brabantse gastvrijheid. De camperplaatsen zijn erg ruim, maar liefst 9×10 meter, waardoor u kunt genieten van voldoende privacy.

Wat bezoekers zeggen

We hebben een heerlijk weekend gehad bij De Spekdonken. Heerlijk gefietst en gewandeld. Je loopt zo het bos in. En natuurlijk heeft mijn man de beroemde frietjes met stoofvlees gegeten, die waren heerlijk. Erg fijn dat er eten en ontbijt te bestellen zijn en dit gebracht wordt. Plekken zijn mooi ruim. Eigenlijk geen minpuntjes kunnen vinden
Werner & Ilse Lamers
Heerlijk weekend doorgebracht op deze mooie camperlocatie. Alles ziet er netjes uit. In de ochtend broodjesservice met heerlijke broodjes en op zaterdag stoofvlees, coronaproof naar de camper gebracht. Heel veel geocache mogelijkheden in de buurt en mooie wandelroutes. Wij komen zeker nog eens terug.
L. Schoones
Nette aangelegde camperplaatsen in de mooie natuur met volop wandel-en fietsgelegenheden. Vriendleijke ontvangst en apart gebouw voor allerlei informatie. Voor de hond is er ruimte in de afgezette speelweide. Rondleiding bij bedrijf is ook mogelijk.
Gertrud
Direct een vraag? WhatsApp met ons!