Onze tarieven

Een klein overzicht van onze kosten

Tarieven

We zijn het gehele jaar 24/7  geopend. Ook op de mooie lente, herfst en winterdagen kunt genieten van de omgeving. De camperplaatsen zijn ongeveer 9 meter breed en 10 meter diep. 19 plaatsen zijn voorzien van graskeien. 

U betaalt € 12,50 per overnachting voor 1 camperplaats. Dit is incl. Wifi, gebruik toilet en wastafel, toeristenbelasting, innemen vers water, lozen afvalwater en chemisch toilet.

SANITAIR IS OPEN.

Er is een sanitaire unit aanwezig waarin 4 badkamers zijn met toilet, wastafel en douche. Douche gaat via geldinworp van € 0,50  (6 minuten). 

Voor elektriciteit ( 10 A) betaalt u € 2,50 per overnachting.

Honden zijn welkom, mits aangelijnd. Hier worden geen extra kosten voor berekend.

Op de dag dat u vertrekt dient u vóór 11.30u de camperplaats vrij te maken zodat er plaats is voor de volgende camper gast. Op de dag van aankomst bent u welkom vanaf 12.00 uur.

Elke ochtend is er een broodjesservice en op zaterdagavond wordt er verse patat met snacks gebakken en stoofvlees uit eigen keuken. Hiervoor kunt u een bestellijst invullen en deponeren in de brievenbus.

Elke ochtend om 10.00u  is er een mogelijkheid voor een rondleiding op ons melkveebedrijf.  Graag aangeven wanneer u hier gebruik van wilt maken. Iedere deelnemer ontvangt een kleine attentie. Een vrijwillige bijdrage is welkom.

Reserveren is mogelijk als u drie of meer nachten wilt  verblijven. Neem hierover telefonisch contact op of stuur een mail bericht.

We hopen u te verwelkomen!

Vragen? Neem contact op!

Vul het onderstaande formulier in en u kunt van ons zo spoedig mogelijk een reactie verwachten. Wel zo makkelijk wanneer er onduidelijkheden zijn.

CONTACT OPNEMEN MET DE SPEKDONKEN

Wij staan u graag te woord

Adresgegevens

  • Heikesestraat 8 A
  • 5512PA, Vessem
logo

Contact opnemen

Openingstijden

Wij zijn het gehele jaar geopend. U kunt bij een afwijkende aankomsttijd altijd contact met ons opnemen zodat we er rekening mee kunnen houden. We zijn bereikbaar en u bent van harte welkom.