Kamperen en Bourgondisch genieten

Tarieven Camperplaats

We zijn het gehele jaar 24/7  geopend. Ook op de mooie lente, herfst en winterdagen kunt genieten van de omgeving. De camperplaatsen zijn ongeveer 9 meter breed en 10 meter diep. 19 plaatsen zijn voorzien van graskeien. 

U betaalt € 15 per overnachting voor 1 camperplaats. Dit is incl. Wifi, gebruik toilet en wastafel, toeristenbelasting, innemen vers water, lozen afvalwater en chemisch toilet.

SANITAIR IS OPEN.

Er is een sanitaire unit aanwezig waarin 4 badkamers zijn met toilet, wastafel en douche. Douche gaat via geldinworp van € 1,00  (5 minuten). 

Elektriciteit € 0,50 per 1 kw (Bij inchecken wordt de elektriciteit aangezet, bij uitchecken uit).

Honden zijn welkom, mits aangelijnd. Hier worden geen extra kosten voor berekend.

Op de dag dat u vertrekt dient u vóór 11.30u de camperplaats vrij te maken zodat er plaats is voor de volgende camper gast. Op de dag van aankomst bent u welkom vanaf 12.00 uur.

Elke ochtend is er een broodjesservice en u kunt alle gerechten van de menukaart laten bezorgen aan uw camper. Vraag ernaar in het boerderijterras. Deze is elke dag geopend van 8.00u tot 21.00u. U kan natuurlijk ook genieten van  de heerlijke lunch  

Op woensdag bezorgen we rond 9.30u gratis soep aan de camper die u zelf op kunt warmen.

Op dinsdag, donderdag en zaterdag om 10.00u  is er een mogelijkheid voor een rondleiding op ons melkveebedrijf.  Graag aangeven wanneer u hier gebruik van wilt maken. Iedere deelnemer ontvangt een kleine attentie. Een vrijwillige bijdrage is welkom.

Reserveren is mogelijk als u drie of meer nachten wilt  verblijven. Neem hierover telefonisch contact op of stuur een mail bericht.

We hopen u te verwelkomen!

Direct een vraag? WhatsApp met ons!