Kamperen en Bourgondisch genieten

Camperplaatsen

Direct reserveren is mogelijk vanaf drie overnachtingen. Voor 1 of 2 overnachtingen adviseren we om de avond of ochtend voor vertrek contact met ons op te nemen. Als er plaats is houden we deze ook voor u vrij!

25 campeerplaatsen in een natuurlijke omgeving

Speciaal voor alle natuurliefhebbers met een camper heeft Boerderij de Spekdonken een unieke camperplaats in de regio Eindhoven. Met 25 ruime camperplaatsen in een oneindig groene omgeving komt u hier volledig tot rust. 

Zowel de activiteiten op de boerderij als de natuurlijke omgeving bieden volop mogelijkheden voor jong en oud. Op de boerderij kunt u onder begeleiding meekijken bij de dagelijkse werkzaamheden van een melkveehouder. Elke ochtend om 10.00u  is er gelegenheid voor een rondleiding, mogen kinderen de boerin assisteren.

Ligging

De camperplaats ligt aan de voet van beekdal de Beerze. Een mooie omgeving voor een wandeling of sportactiviteiten. In de winter is deze omgeving bijzonder interessant voor vogelaars. Op de rustige plaatsen bij de Beerze kunt u allerlei vogels treffen. 

Camperplaats De Spekdonken ligt in de Brabantse Kempen, een dorpengemeenschap tussen Eindhoven, Tilburg en de grens met België. Het dichtstbijzijnde dorpje heet Vessem en heeft veel te bieden.

Uiteraard de standaard faciliteiten zoals een supermarkt en bakker, maar ook meerdere restaurants. In het dorp vindt u een voormalig bierbrouwerij waar u kunt genieten van een bierproeverij of tijdens een excursie meer leert over de geschiedenis en het productieproces.                    

Het ontstaan

In 1969 begonnen Jan en Maria met veel passie een melkveehouderij. Zowel deze passie als het boerenbedrijf wordt van generatie op generatie doorgegeven. Kleinzoon Jurgen staat klaar om het stokje van Jos en Marie-José over te nemen. Vanwege steeds veranderende regelgeving is de toekomst iets minder betrouwbaar. Vandaar dat wij in 2016 hebben besloten een nevenactiviteit te starten. Omdat wij zelf al zo lang genieten van de prachtige omgeving, was de keuze voor een gastenverblijf snel gemaakt. Irla, de vriendin van zoon Jurgen, verwelkomt u samen met Marie-José graag op de Spekdonken. Op een boerderij moet 365 dagen in het jaar gewerkt worden. Wij staan dan ook het gehele jaar voor u klaar!

Boerderijterras

Geniet van de meest heerlijke gerechten en drankjes op ons boerderijterras. Tevens hebben wij een mogelijkheid om binnen te vertoeven

Fietsen in de kempen

Tal van fietsroutes. Spreek ons gerust aan voor advies. Tevens hebben wij diverse fietsroutes voor u.

Unieke camperplaats

Door het kleinschalige karakter van de camperplaats en de boerderij kunt u het hele jaar door genieten van echte Brabantse gastvrijheid. De camperplaatsen zijn erg ruim, maar liefst 9×10 meter, waardoor u kunt genieten van voldoende privacy.

Wat bezoekers zeggen

We hebben een heerlijk weekend gehad bij De Spekdonken. Heerlijk gefietst en gewandeld. Je loopt zo het bos in. En natuurlijk heeft mijn man de beroemde frietjes met stoofvlees gegeten, die waren heerlijk. Erg fijn dat er eten en ontbijt te bestellen zijn en dit gebracht wordt. Plekken zijn mooi ruim. Eigenlijk geen minpuntjes kunnen vinden
Werner & Ilse Lamers
Heerlijk weekend doorgebracht op deze mooie camperlocatie. Alles ziet er netjes uit. In de ochtend broodjesservice met heerlijke broodjes en op zaterdag stoofvlees, coronaproof naar de camper gebracht. Heel veel geocache mogelijkheden in de buurt en mooie wandelroutes. Wij komen zeker nog eens terug.
L. Schoones
Nette aangelegde camperplaatsen in de mooie natuur met volop wandel-en fietsgelegenheden. Vriendleijke ontvangst en apart gebouw voor allerlei informatie. Voor de hond is er ruimte in de afgezette speelweide. Rondleiding bij bedrijf is ook mogelijk.
Gertrud
Direct een vraag? WhatsApp met ons!