Kamperen en Bourgondisch genieten

NIEUW! Ons BOERgondische terras

Een warm welkom bij ons familiebedrijf "De Spekdonken"

Wij zijn Jos en Marie-Jose Mijs en samen met onze zoon Jurgen en zijn vriendin Irla werken wij elke dag met heel veel plezier op onze boerderij. In 1996 zijn Jos zijn ouders Jan en Maria met veel passie in Vessem dit melkveebedrijf gestart.

In 2016 zijn wij, door de onzekere tijden waarin we leven, op zoek gegaan naar een nevenactiviteit en in 2019 konden we dan eindelijk onze camperplaats openen. Wat een leuke ervaring en wat zijn al die fantastische reacties en recensies een goede stimulans om door te pakken en onze droom uit te breiden met een boerderijterras.

Geniet op ons boerderijterras

Geniet van de heerlijke simpele maar authentieke gerechten in onze splinternieuwe accommodatie of laat je verwennen in de buitenlucht op het boerderijterras.

Laat je (klein)kinderen los gaan in de speeltuin en geniet zelf op het terras van een lekkere borrel en een Brabantse borrelplank. Kom tot rust en laat je verwennen de vriendelijke service van onze gastvrouwen Marie-Jose en Irla.

Onze nieuwe accommodatie is rolstoelvriendelijk en biedt ruimte voor  …. mensen.  Naast het moderne maar gezellige eetgedeelte hebben we ook speciale vergaderruimtes.

In de omgeving

De Kempen heeft veel te bieden voor echte fietsliefhebbers, zo zijn de Landschotse heide, landgoed de Utrecht, de Kuikeindse Heide, Oostelbeerse Heide, de Buikheide en het grote en kleine meer in Vessem slechts enkele voorbeelden van natuurgebieden en boslandschappen op loop- en fietsafstand van de boerderijterras de Spekdonken.

Naast de standaard routes helpen wij u graag met advies over rolstoelpaden, uitkijktorens en schitterende vergezichten in de diverse natuur landschappen en vennen in de omgeving.

(Kinder)feestje organiseren?

De spekdonken is een ideale locatie voor een feestje bij de boer? Wij hebben meer dan genoeg ruimte om de kids lekker te laten uitrazen. En naast de leuke speeltoestellen is een educatief bezoekje aan de boer natuurlijk altijd leuk voor jong en oud.

Familiedag, kraamborrel of iets anders te vieren? Ook dit kunnen wij voor u regelen. Neem contact op met ……… en informeer naar de mogelijkheden.

Heerlijke speciaalbiertjes

Geniet van diverse bieren van de tap of uit de fles. Vraag onze mensen op het terras naar de diverse mogelijkheden.

Diverse ruimtes

Naast ons boerderijterras hebben wij ook mogelijkheden om binnen boergondisch te genieten.

Lokale producten

Heeft u onze heerlijke menukaart al bekeken? Ontdek talloze gerechten én drankjes samengesteld met lokale producten.

Direct een vraag? WhatsApp met ons!