Boerderijterras

Nieuw sinds 2022

Welkom bij ons familiebedrijf ‘De Spekdonken’. Wij zijn Jos en Marie-Jose Mijs en samen met onze zoon Jurgen en zijn vriendin Irla werken wij elke dag met heel veel plezier op onze boerderij. In 1996 zijn Jos zijn ouders Jan en Maria met veel passie in Vessem dit melkveebedrijf gestart. In 2016 zijn wij mede door de financieel zware jaren op zoek gegaan naar een nevenactiviteit en in 2019 konden we dan eindelijk onze camperplaats openen. Wat een leuke ervaring en wat zijn al die fantastische reacties en recensies een goede stimulans om door te pakken en onze droom uit te breiden met een boerderijterras.

Bourgondisch genieten (of BOERgondisch) op ons boerderijterras

Geniet van de heerlijke simpele maar authentieke gerechten in onze splinternieuwe accommodatie of laat je verwennen in de buitenlucht op het boerderijterras.

Laat je (klein)kinderen los gaan in de speeltuin en geniet zelf op het terras van een lekkere borrel en een Brabantse borrelplank. Kom tot rust en laat je verwennen de vriendelijke service van onze gastvrouwen Marie-Jose en Irla.

Onze nieuwe accommodatie is rolstoelvriendelijk en biedt ruimte voor  …. mensen.  Naast het moderne maar gezellige eetgedeelte hebben we ook speciale vergaderruimtes.

Kinderfeestjes en familiefeestjes

De spekdonken is een ideale locatie voor een feestje bij de boer? Wij hebben meer dan genoeg ruimte om de kids lekker te laten uitrazen. En naast de leuke speeltoestellen is een educatief bezoekje aan de boer natuurlijk altijd leuk voor jong en oud.

Familiedag, kraamborrel of iets anders te vieren?
Ook dit kunnen wij voor u regelen. Neem contact op met ……… en informeer naar de mogelijkheden.

Een lekkere wandeling of fietstocht

Onze boerderij ligt in een landelijke en bosrijke omgeving die wordt doorbroken door de stoom “de Beerze”. Combineer een bezoek aan ons boerderijterras met een heerlijke wandeling of fietstocht door de natuur.

In de omgeving

De Kempen heeft veel te bieden voor echte fietsliefhebbers, zo zijn de Landschotse heide, landgoed de Utrecht, de Keijeneindse Heide, Oostelbeerse Heide, de Buikheide en het grote en kleine meer in Vessem slechts enkele voorbeelden van natuurgebieden en boslandschappen op loop- en fietsafstand van de boerderijterras de Spekdonken.

Naast de standaard routes helpen wij u graag met advies over rolstoelpaden, uitkijktorens en schitterende vergezichten in de diverse natuur landschappen en vennen in de omgeving.

Hier zijn ook speciale mountainbike routes, voor de sportieve gasten. In de zomer kunt u bij onze buren verse asperges kopen, in de winter hebben zij heerlijke pompoenen.

CONTACT OPNEMEN MET DE SPEKDONKEN

Wij staan u graag te woord

Adresgegevens

  • Heikesestraat 8 A
  • 5512PA, Vessem
logo

Contact opnemen

Openingstijden

Wij zijn het gehele jaar geopend. U kunt bij een afwijkende aankomsttijd altijd contact met ons op kunnen nemen zodat we er rekening mee kunnen houden. We zijn altijd bereikbaar en u bent altijd welkom.